Login met Facebook
E-mail:
Wachtwoord:
   
Je wachtwoord vergeten?
   
Nog geen account
Account aanmaken
NieuwsNieuws > Tennis Eiland - Nieuwsbrief 11 februari 2020

Tennis Eiland - Nieuwsbrief 11 februari 2020Hoi,
In deze nieuwsbrief hebben we alleen een paar updates opgenomen zodat je een beetje op de hoogte blijft met de ontwikkelingen van Tennis Eiland.

Vers van de pers
Momenteel zijn we met heel veel veranderingen bezig die we dit jaar voor je beschikbaar gaan maken. Per doelgroep (speler - trainer of ouder) zullen we nieuwe tools gaan uitrollen.

Tennis Eiland Manager (Trainer).
Deze maand hebben we de Manager gelanceerd. Met deze tool maak je inschrijfformulieren in de huisstijl van je vereniging of eigen tennisschool (academy) en de bijbehorende planning. Eén van de unieke en geautomatiseerde taken is de automatische planner. Gebleken is dat deze auto-planner bij 235 inschrijvingen voor 95% tijdwinst zorgt omdat alle spelers al op de juiste plaats ingedeeld worden volgens kenmerken die opgegeven kunnen worden (bijv. beschikbaarheden van de cursisten). Wil je hier meer over weten mail ons dan.
 
Presentielijst (Speler)
Ook is het nu mogelijk om je presentie bij trainingen online te zien op jouw persoonlijke dashboard (indien jouw trainer gebruikt maakt van de Tennis Eiland Manager). Binnenkort wordt de prioriteitenlijst gelanceerd. Hiermee wordt het mogelijk om onderwerpen op te geven die jij graag wilt gaan trainen in het aankomende seizoen. Deze priorieitenlijst is afzonderlijk te gebruiken of in combinatie met de Manager.

Hopelijk tot binnenkort

Groeten,
Team Tennis Eiland


Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogt zijn