Login met Facebook
E-mail:
Wachtwoord:
   
Je wachtwoord vergeten?
   
Nog geen account
Account aanmaken
 
 

Han Hakkens

Hallo allemaal,

Mijn naam is Han Hakkens, wonende te Ulvenhout met mijn vrouw en 3 kinderen. Sinds 1981 ben ik full time trainer / coach van beroep (KNLTB A – B - C gediplomeerd). Ik heb in de loop der jaren veel werk voor de KNLTB verzet, ben momenteel mede-eigenaar van de tennisschool Top Tennis Training Brabant. In de periode 2013 tot 2016 heb ik full time bij de Kim Clijsters Academy gewerkt.

Momenteel ben ik dagelijks bezig met het verzorgen van trainingen in Heeze samen met mijn compagnon Britt Schreuder onder de naam ID Tennis Academy.á

Deeltijds verzorg ik workshops als externe docent van de KNLTB voor trainers en coaches bij Sport Events en externe trainer / coaches voor de Permante Ontwikkeling. En als laatste gaat er een groot deel van mijn tijd naar SportImproVR waarin ik samen met mijn compagnon Joost Bosschert virtual reality trainingen maak voor tennis, honkbal, softbal en scheidsrechters in honkbal, softbal en slowpitch.
á
Alle ervaringen en opgedane kennis worden door mij via Tennis Eiland vertaald naar de leden toe. Momenteel ga ik samenwerkingen aan met professionals uit andere vakgebieden om een completer product te kunnen aanbieden.

á


Op Tennis Eilandáwillen we jullie de mogelijkheid geven om tennis teáontdekken op de allerlaatste nieuwe manier. Mocht je vragen hebben, gebruik dan het contactformulier om deze kenbaar te maken.


Veel kijkplezier.á


Denise van Wijk

Hallo allemaal!


Ik zal mij zelf even voorstellen, want we zullen elkaar nog vaak tegen komen. Ik ben Denise, de persoon die je ziet in de filmpjes. Niet alleen in de filmpjes, maar ook mijn dagelijks leven staat in het teken van tennis! Ik let op mijn voeding, doe aan fitness om mijzelf sterker te maken en ben natuurlijk vaak op de baan te vinden. Mijn trainer is sinds 2012 Han Hakkens, samen met hem heb ik 2 jaar getraind bij de Kim Clijsters Academy, daarnaast train ik momenteel bij BLTV in Breda. Ik zit op dit moment in VWO 5 op het Graaf Engelbrecht in Breda, ik krijg vrij op school om te trainen en in samenwerking met school geef ik les aan kinderen van High School. De dag om een keuze te maken wat ik later wil worden komt steeds dichterbij. Ik heb nog geen idee en de optie om door te gaan in het tennis staat dan ook zeker open.

Tot binnenkort,

Deniseá

Joost Bosschert

Hallo allemaal,

Ik ben Joost Bosschert. Ik woon in Breda en ben ontwikkelaar van Virtual Reality toepassingen. Ik ben ooit begonnen in de IT-wereld met het maken van software voor telefooncentrales en ben daarnaast altijd erg ge´nteresseerd geweest in de visuele creatieve wereld van in eerste instantie fotografie en later ook 3d modellering en animaties. En als je die IT-wereld combineert met de visuele wereld kom je vanzelf bij Virtual Reality terecht.

Naast mijn werk ben ik ook enthousiast softball coach bij Twins in Oosterhout. Ik coach daar de werpsters van de pupillen die net beginnen tot dames 1 die in de Golden League (het hoogste niveau in Nederland) spelen. Het lag dus erg voor de hand om de Virtual Reality techniek toe te gaan passen in de sport. Het is namelijk de perfecte methode om te trainen, want zodra je zo'n VR bril opzet heb je alles wat je ziet en wat er gebeurt onder controle, of het nu gaat om de snelheid van een bal of het gedrag van tegenstanders of publiek. Ook kun je prima feedback geven over je eigen beweging. Bovendien is het natuurlijk leuk en spannend om met zo'n bril op te trainen.

Voor tenniseiland zal ik samen met Han nieuwe oefeningen en trainingsmethoden ontwikkelen gebaseerd op Virtual Reality.